Älskade mormor!

Idag ska ja åka till mormor, för lite mys sen ska Kim och jag på middag hos mamma å pappa.. Kan knappast bli bättre! Sen jobbar ja helgen.. 11-20:30 å sön 10-20.. Men sen kör ja gillinge på måndag.. Weeeii! 

Snart ett steg till närmare körkortet..

Heippa 

JÄVLA koncentrations läger!!!

Jag vill börja med en film rekomendation om du är redo för att bli riktigt berörd! Pojken i randig pyjamas..

Se den så hoppas ja att du kan relatera till det ja kommer skriva..
(Kommer du säkert kunna göra ändå..)
 
Varje gång ja ser en film så brukar ja analysera den, antingen bara för mig själv i huvudet, annars med Kim eller mina vänner.. Den här filmen är så viktig för ALLA att se tycker jag!

Filmen handlar huvudsakligen om två pojkar i åtta års åldern.. Den ena sitter bakom dom höga stängslena i koncentrations lägrerna, den andra har en pappa som ser till att allt fungerar i lägret.. 
Det är de filmen baseras på..

Alla dessa människor som hamnade i arbets lägrerna och sedan bränndes när man var rädd för att dom skulle sprida smitta eller att dom inte klarade av att arbeta längre.. 

Nej ja kan inte skriva mer nu.. Ja sitter å hulkar av gråt och ser inte vad ja skriver, fan också fattar inte att det fortfarande pågår liknande saker.. Så vidrigt!! Ingen annan människa har den rätten att skada en annan människa fysiskt eller psykiskt! Varför fortsätter vi ändå?! Tittar snett på varandra, skämtar på varandras bekonstnader och skadar varandra för att vi är så ytliga och när vi inte tycker att någon smälter in tillräckligt så ska denne "utrotas" det var ju så det fungerade då också.. Tyskarna klarade inte av judarnas framgångar inom handel och deras yrken överhuvudtaget.. Här i Sverige kan en skicklig läkare bli gatusopare för att han/hon kommer från ett annat land.. Varför stöttar vi då inte denne så att dom kan fortsätta utöva sitt yrke istället för att klaga på att somliga lever på socialbidrag..? Det vill väl ingen? Alla vill vi ha ett jobb så vi kan tjäna våra egna pengar.. Men det är så mycket svårare för vissa att komma in i samhället.. Ja skulle antagligen inte klara mig så himla bra om någon släppte av mig i ryssland för att de var krig i Sverige, om jag dessutom fick höra kommentarer som jävla svenne hora osv så skulle jag nog bryta ihop.. Ja kanske försökte söka jobb men att ingen ville anställa mig för att ja inte kunde språket, så ja var tvungen att skaffa mig bidrag för att ha råd att ha någonstans att bo och äta.. Om ja då dessutom fick höra att ja lever på deras pengar och att ja borde skaffa ett jobb, och att ja borde åka hem till mitt eget land.. (som ja verkligen ville men inte kunde för de är ju krig där) ja ni fattar nog va ja menar! Vi måste försöka ta hand om varandra bättre.. En glad blick, en blink med ögat, ett skratt åt ett dåligt skämt.. Kan betyda så otroligt mycket mer än vad vi kan ana.. En person som tex mår väldigt dåligt kanske plötsligt börjar se ljuset i tunneln.. Jag kan inte ta på mig allt själv, men om vi alla hjälps åt så kanske det blir roligare att leva för oss allihopa.. 
Alla är vi ändå av samma skrot och korn.. Ingen är bättre än någon annan.. Så tro inte det heller, ödsla inte ditt liv på att hata andra för att dom har de bra eller för att dom skrattar högt på bussen eller för att dom tränger sig i kön.. Nästa gång kanske de är du och då är vi glada över att slippa höra något om de.. Man vet ju aldrig vad folk har i bagaget så döm inte efter utsidan för där ser man inte mycket mer än ett skal som vi alla lämnar bakom oss ändå när vår tid är inne/ute.


De är inga visdomsord från någon som tror hon är något, de är mina åsikter.     
Som ja väljer att uttrycka här istället för att hålla inom mig..


Nu ska ja lägga mig och sova brevid mannen i mitt liv, för att sen imorgon kliva upp till jobbet..


Strunta i mina felstavningar, fokuserar du på dom så är det en brist hos dig och inte hos mig..


Godnatt vänner!


Mhm..

Idag har ja jobbat hela dagen.. Ja är ledig imorgon och sen ska ja jobba helgen.. Ja jobbar sex helger i rad nu sammanlagt.. It's alot men om ja fixar körkortet så köper vi en bil och då måste ja ha råd att tanka den också.. Så pengar behövs alltid.. Tydligen behövde man ha kört gillinge banan innan man skriver teori provet, vilket körskolan inte sagt till mig.. Ja åkte dit igår och satt där och väntade i 1timme, sen när ja tagit körkorts fotot och skrivit under å så, ja då är de dags för dom att släppa bomben.. Tack så jävla mycket.. Alla satt inne i klassrummet å stirrade.. Kändes jätte bra verkligen.. Att få gå iväg med ett papper i handen om vad man behöver ha med sig nästa gång.. Ja vill bara slå skit receptionisten på min körskola! Hon suger! Inte får ja tbx några pengar heller.. Suck!!!

Idag har ja mått illa halva dagen och haft huvudvärk den andra halvan..

Så att nu är ja mör, irriterad och helt slut..


Med de här glada inlägget vill ja bara säga heeeeejjj till nästa gång!

Jag tjänar pengar..

Ja jobbar väldigt mkt just nu och har därför inte orkat skriva på länge.. Men nu gör ja en kraft ansträngning och skriver några rader.. Sen måste ja plugga teori för att snart är det prov.. Imorgon ska ja till tandläkaren sen måste ja plugga..

Ja är så närvös inför uppkörningen att ja mår illa.. Men ja får ta det som en övning klarar ja de inte så får jag göra om de..

Bilder å annat spännande kommer en annandag, har ingen motivation till att skriva mer nu..

Nu är min sista semester timme inne..

Ja då var det tack och farväl till semestern fram till nästa sommar.. Njää riktigt så illa är det inte.. Jag är ju ledig lite då och då om ja känner fört men ja tänkte att ja ska börja jobba mer nu när Kim ska få sällskap på kontoret av våran ängel Lucky..

Idag har Kim, jag och David varit och spelat golf.. Vi fick låna Pelvis bil och eftersom David har körkort så var det han som körde.. (Naturligtvis, men förhoppningsvis är han inte den enda m det heliga kortet, snart så snart hoppas ja att det finns en till som har de..) 
Madde och jag har bestämt oss för att ta grönt kort tillsammans nästa sommar, ja hade velat ta ett rosa kort, men eftersom det inte existerar ett sådant kort ännu så får ja nöja mig med det gröna.. Jag köpte en jätte söt gris som ska skydda mina klubbor, än så länge har jag bara 4st men snart får jag ett helt set utav mamma och pappa som jag kan stoppa i min fina rosa bag.. Jag har en rosa vatten flaska som hänger på bagen, tillsammans med ett rosa paraply och min rosa golf handske.. Pink Lady som Anna Maria valde att kalla mig.. Trivs bra m de smek namnet på banan.. För ingen kan ju säga att det inte stämmer i alla fall! Jag säger det högt utan problem..


                                                                              Jag älskar ROSA!

Efter golfen så handlade vi och gick över till David och grillade.. Super mysigt och väldigt gott..

Nu har Kim och jag kollat lite på film och nu ska vi sova.. För imorgon ska jag ställa klockan, som jag inte behövt göra på så länge..



Good night! NU är det 10minuter innan det åter gryr en ny dag..

(Bilder från golfen och middagar kommer imorgon)

Don´t drink and drive!

Nu ska ja göra mig i ordning för nu är Kim och jag bortbjuda på middag.. Ohh så mysigt de kommer bli!
Grillat och potatisgratäng here I come!

Igår var jag och Emma i Sthlm och käkade middag, jätte gott och super trevligt..
Kim å jag låg ute och solade lite grann på baksidan oxå.. 

Idag har vi varit på stranden med Lucky, Roffe, Bu och Pelvis.. Hundarna badade lite men vi andra var inte så sugna eftersom det kom en störtskur..

Idag har ja också varit på en utav "körkorts delarna".. Riskutbildningen.. Ja fick nästan tårar i ögonen under vissa filmer.. Dom visade några olika klipp på människor som blivit utsatta av en rattfyllerist och det är ju såå hemskt att det sker 16000 körningar om dagen i sverige utav rattfyllerister.. Jävla as! 420 personer dog förra året pga att nån jävel inte tänkte sig för innan dom satte sig framför ratten!! Ta av dom bilnycklarna, ring polisen, banka vett i dom med vad ni än gör släpp inte ut dom på våra vägar!! 


Heippa!

RSS 2.0