Ledig..

Ja nu ser de inte så ljust ut på jobb fronten, därför ska ja ta mig själv i kragen och börja söka mig ett extra jobb..

I höst vill ja börja plugga, vore så himla kul att få klass kamrater och aktivera hjärnan också givetvis : D

Nu tänkte ja städa i ordning lite här hemma, diska, laga mat, damsuga och pyssla lite sen hoppas ja att pappa orkar skotta fram bilen för då ska vi åka iväg till ikea för att byta bordet, eftersom de är en flisa som gått på sidan och mitt på.. Ikväll blir de väl bara film, Kim sover i Södertälje i natt, han ska spela hockey.. Men de är bara den här veckan ut sen är de slut för säsongen.. Sköönt! Snart tänkte vi lämna in köksluckorna och börja måla i skåpen och börja med våran lilla köks renovering.. Ska bli jätte kul, och de behövs verkligen.. De där köket är charmigt men knopparna och kaklet är inte de, så de ska bort.. = D Å de är lite slitet i stommarna så där ska ja måla : D Ser fram emot de.. 

Nä nu måste ja ta tag i allt så de inte blir som sist, att de inte blev något.. 

  
Lucky hälsar oxå!

Hockey..

Åååh hockey hit och hockey dit.. Nu har Kim spelat hockey å matcher hela veckan.. Nääär ska vi umgås då kanske? Ja de kan ja inte svara på.. När vi skulle åka hem från en träning så fick ja sladd på bilen å vi var väldigt nära på att åka in i ett räcke.. Tur att minnet är färskt från gilllinge och jag kunde hantera mitt fordon.. (farten var inte över 50km som tur var) Idag har ja jobbat på lagerhaus drottningatan.. Jätte trevligt, älskar människorna där och alla våra FINA saker! Kim kommer hem imorgon från gotland.. Han är där med sitt hockeylag och har spelat match.. Då får vi se om vi vågar oss till ikea i ovädret för att byta bord.. Så ja får börja måla de! 

Ikväll har ja hyrt film, å haft en egen myskväll med lucky.. Han ligger och vaktar brevid mig hela natten också.. Känns tryggt med min lilla pojke i lägenheten, framför allt väldigt mysigt när han ligger och snarkar bredvid mig i sängen.. 

Usch gillar inte att vara ute och gå i de här skit vädret.. Lucky får ha sin lilla overall på sig så han inte blir för kall och blöt.. 


Nu ska ja kolla klart på en film sen ska jag och lucky sova, och längta efter Kimmen <3


Hej å hå!

Igår var Bu, Madde och Jennie här, bu å madde hade med sig sina vovvisar Roffe å Tilly.. Super mys..

Idag måste ja åka och köpa ett nytt bord, för att de ja köpte igår är flisat på kanterna, så ja måste åka och fixa ett nytt.. SUCK! Men ja köpte färg igår, och kvist lack å allt så nu ska ja äntligen få hålla på med ett lite projekt.. Vi har oxå lagt ut soffan på blocket nu för ja tycker den är lite för stor för vårat vardags rum.. De kan vara kul att ha en lite mindre soffa så rummet inte upplevs som litet å trångt (så illa kanske de inte är) men iaf, de är ju oftast bara jag och Kim som sitter i den å då behöver den inte vara två å tio lång då räcker det med en tre sits eller så.. Vi ska köpa ett nytt soffbord oxå.. Åå va ja älskar att göra om och fixa! De är bland de roligaste jag vet.. Snart ska vi ta tag i köket oxå.. Kommer bli så fint! Längtar!

Jag och Lucky har varit ute en ganska lång promenad, så nu ska ja laga mat äta och åka till Ikea för att köpa ett nytt bord sen ska ja hem och börja måla : D Ska bli jätte kul!


Puss å hej!


Tiden går fort när man har roligt..


Vi hade såå himla trevligt och roligt på festen! Alla var på topp och de var klackarna i taket hela kvällen!

Idag har jag kollat upp en massa folkhögskolor, för nu ska ja avsluta gymnasiet.. Jag längtar jätte mycket efter att få börja plugga igen.. Träffa nya vänner och få plats med lite kunskap i huvudet oxå.. Sen har jag jobbat i Farsta.. Imorgon jobbar jag i farsta oxå och på lördag på drottninggatan.. Sen vill ja ut och äta middag på lördag kväll och festa för sen är jag ledig på söndagen..

Sen på måndagen så ska våran mäklare komma och värdera om lägenheten.. 
Efter henne så kommer vildingarna och tjejerna : D Ska bli jätte kul!


Puss å hej leverpastej  
 




De här är mannen i mitt liv!

Jag älskar Kim utav hela mitt hjärta och han är en fantastisk man som betyder allt för mig!


Vi kommer vara ihop för alltid!

Tack för att du finns min vackra!

Mhm som i Mhm

Idag har jag en deeel att göra.. Idag monterades våra garderobs dörrar upp, dom är helt nygjorda och måttbeställda bara till våra garderober.. Nästa projekt är att måla dörrarna (sovrummet, badrummet å ytterdörren) dom ska oxå bli vita. Köksluckorna ska länmnas in på lackering, sen ska dom få nya handtag, å lådorna nya knoppar, kaklet ska bytas ut och vi ska sätta in en ny köksfläkt.. De är en bit kvar men vi kommer närmare hela tiden.. Sen i sommar eller iaf när de har blivit varmare så ska vi måla balkongdörrarna och fönstret bredvid.. De kommer kännas som en frihet när de är klart!
Sen vill ja tapetsera sovrummet och köket också..

Ja vi har en bit kvar innan lgh är perfekt, men vi närmar oss hela tiden..

Idag fyller min man år.. Imorgon är de fest..

Jag ska åka till ikea och köpa handtag till garderoberna, jag ska åka och köpa Kims presenter.. Jag ska köpa plastglas mm till festen.. Å handla en massa mat (kims farmor och farfar kommer) föressten en ganska stor del av hans familj kommer...

Jag är jätte förkyld nu och helt inflammerad i kroppen.. Men jag vet hur man biter ihop och idag måste jag bita hårt och imorgon ännu mer! 

Nu är de bäst ja börjar.. 

Puss 

RSS 2.0