Jomensåvareatt

Idag eller nu rättare sagt ska ja försöka ta tag i allasakerliggerslängdapågolvetisovrummet situationen.. Å så måste de damsugas.. Det låter så härligt när vi damsuger i hallen för de skramlar så skönt i röret.. Man märker att de behövs om vi säger så.. Nu kommer jag ha tid att ta tag i saker äntligen, ska vara ledig ett par dagar å då måste jag "basa" här hemma.. Usch nu fes Lucky, hatar när han lägger smygare och man inte får en chans att springa in i ett annat rum.. Han ligger helt oskyldigt på golvet å hoppas att ingen märkte något.. Men när de stinker dyblandad skit så är de svårt att hålla masken.. = Jag märkte!! = P

Våra garderobs dörrar kommer kosta sextusen riksdaler att lämna in = det blir nog ingen egypten resa nästa år.. Hahah nää så illa hoppas ja verkligen inte att de blir.. Men det kommer att märkas denna månad när ja inte kommer ha så mkt jobb.. Suck ständigt trälande med för mkt eller för lite jobb.. När kommer de där lagom som vi alla strävar efter i vårt Svensson samhälle.. Ja inte vet ja.. Inte nu tydligen..

Igår var ja å Kim hos hans mamma å familj på middag.. De var jätte trevligt! Jag körde kim satt brevid, längtar tills de blir tvärtom, då ska ja sjunga och dansa i bilen och sova när ja blir trött.. = D och dricka vin på middagarna.. (inte för att han beter sig så i bilen hahahah)

Efter Kims jobb ska vi shoppa lite, han skulle köpa lite kläder på Hugo Boss, en kostym iaf och eftersom ja har personal rabatt där så följer ja med å ser till att han får schyssta priser på sina kläder.. = D

Så nu har tiden gått å ja måste inse att de är dags att ja börjar med de ja tänkt så de inte blir som sist, att de inte blev något..

Dags för klädes vikningar i timmar.. (kanske) Men nu får ja ju pröva på hur de känns att jobba i klädes butik som ja skulle vilja.. Tror att de drömmen kommer vara död när ja är klar med mitt uppdrag..


Vilkem frisyr tycker ni ja passar bäst i? = D

Ja borde faktiskt spara till långt hår igen.. (tar sån jävla tid bara) Å gå ner 20kilo för ja ser ju ganska bra ut som smal = D (är ju så svårt bara..)




Ledig idag..

SköööÖÖnt! Idag är det bara skönt att vara ledig, snart kanske de blir långtråkigt men de tänker ja inte tänka på idag.. För idag ska ja bara göra saker jag känner för.. MEN jag har världens nackspärr (headbangade igår) ja å jessi dansade tills vi var blöta av svett! Sjukt bra träning och väldigt roligt också! Vi var på ett ställe med Live band och ingen yngre än trettiofem (förutom vi då...) Men de är bara sååå mkt roligare att dansa när de är live band därför går vi dit.. Även fast vi hade missat att just igår var de perversa gubbar över 45 kvällen.. Men de funkade ändå för vi vet hur dom ska tas.. En hand i ansiktet och ett bestäm nej.. De räcker alla gånger, för dom är inte lika tröga som dom är fula och gamla.. Vi hade faktiskt jätte kul ändå.. Ingen brist på uppmärksamhet iaf.. Idag ska ja shoppa lite på lagerhaus (har lagt undan en del saker) två utav mina tjejer flyttar ihop med sina killar nu och då måste dom ju få inflyttningspresenter.. Tänkter inte skriva här för Jessi läser bloggen ibland.. 

Nä nu måste ja laga mat, läsa ut min fantastisk braiga bok, sen vill ja städa klart för ikväll ska Kim och ja kolla på film å då blir de ingen städning gjord..
Här kommer lite bilder från våran helt nya proffs kamera..

 







Där var lite bilder från vårat nyår.. Fler finns på face book

Gott nytt år!

Kims och mitt nya år började hos Sandra och Fredrik, vi åkte dit på nyårsafton, dom hade beställt jätte god mat från catering firma skagencylinder till förrätt oxfilé tornedo med potatis gratäng till huvudrätt och pannacotta med chokladflan och pationsfrukt (eller hur de nu stavas..) Det var väldigt gott! Vi firade med 10 andra personer där ibland Bu, Pelvis och lilla roffe <3<3<3<3 Han har gått och blivit en stor valp nu.. Lucky firade nyår i lugn och ro på landet med mina föräldrar.. Skönast för han.. Fredrik och Sandra hade köpt en massa nyårsraketer oxå så vi smällde igång det nya året på bästa sätt! Kim och jag sov över (lite långt hem, å lite för dyrt med taxi) vi firade i Södertälje i Fredriks föräldrars enorma hus.. De blev singstar runt klockan 4 på morgonen och då gav ja upp som den slagna hjälte jag var.. Dom andra höll väl igång till ungefär fem sen kasta dom också in handuken.. 

Igår var Emma och Cristian här och åt middag! Åå va vi har saknat våra örebroare <3<3<3 Vi spelade spel på kvällen, drack jätte goda drinkar och skrattade som bara den.. Precis som de ska va! 

Idag ska jag Kim och mina föräldrar förbi Lelle och Nettan i deras lgh på Rörstrandsgatan och hälsa på sen ska Kim och ja hem för att förbereda tills Sandra och Fredrik kommer för att kolla på alla bilderna från nyår (500st närmare bestämt) Vi ska äta middag också, Kim ska göra en av sina specieliteér.. Mums ingen kommer gå hungrig här ifrån.. 

Imorgon ska ja jobba sen är ja ledig ytterligare två dagar och då ska Kim och jag ta tag i källaren, börja rensa som galningar så ja får ner mitt julpynt.. heheh


Puss å hej bilder kommer sen..     


RSS 2.0