De är mycket nu..

Vi (Kim) river garderober, tar loss garderobs dörrar som ska slipas, spacklar hål i väggen.. Listan är långt på det som ska göras.. Det ska grundmålas, sätta upp en vägg, tapetsera, måla, läggas golv.. Och måla hela köket, innan för dörrarna och alla väggar, de ska målas runt alla fönster och elementen ska målas, och alla golv listerna och måla inuti alla garderober.. Ja de är säker mer ändå.. Men ja tror att de blir fantastiskt när de är klart.. Köket får ha kvar sitt bruna kakel sålänge.. Man behöver ju inte göra allting på en gång.. 

Vi måste också hyra ett släp på lördag så att vi kan tömma lägenheten på alla nedrivna tapeter å putset som kommit när vi rev bort listerna runt dörröppningen till köket.. Även garderobs väggarna som satt i hallen som nu ligger i hallen.. De är inte lite bråte de vill ja lova.. 

Å sist men inte minst så måste alla nya möbler inhandlas innan söndag (nu ihelgen) för då rycker min personal rabatt på Ikea, och på söndag kommer Kims morbror Peter och tittar på elen i lgh (han har egen el firma)..

Dessutom jobbar jag helgen.. Fredag är min lediga dag då jag och Kim ska fixa inredningen till våran lgh.. Å på lördag måste Kim och pappa inhandla allt material till på måndag så att hantverkarna kan komma igång..

Det är mkt nu.. Men mer kommer de att bli för vi har bara börjat.. Det jag har skrivit här är bara en skugga utav verkligheten..

När man kliver in så luktar de Göta Edfors överallt.. När man öppnar garderobsdörrarna luktar de Göta å när man öppnar köksskåpen finns hennes lukt även där.. Men de är väl hennes sätt att säga att hon bott där i 40år.. Jag har ställt doft ljus i varje rum som tänds så fort vi är där.. Balkongdörren är också öppen när vi är där, det är vårat sätt att berätta för Götas lukt att vi inte kommer ge oss förens den helt är väck..

Nu ska ja göra mig iordning för bedtime.. För imorgon är det en massa saker som ska klaras av innan ja åker till jobbet för att jobba kväll..


Tack och godnatt!

God förmiddag!

I helgen har det varit mycke fest, bara positivt för ja blev inte sådär enormt bakis som ja brukar, utan ja klarade av att öppna ögonen och känna att livet är bra gött ändå..  = :D

I fredags var det After work med möbelavd på Ikea.. De kom knappt nå folk.. Men Erika och jag hade grymt kul iaf.. Först käkade vi spontan middag med mina föräldrar sen drog vi in till Clarion hotell på skanstull.. Sen käkade vi fylle kebab vid tre på natten när vi var tbx i södertälje.. Ja de var helt enkelt en grym dag!

Igår (lördag) så var de after work med ts (tag-själv-lagret) vi började med att Bowla (inte min grej) sen skulle vi äta ute på restaurang La cocaratcha el ngt.. Kakerlacka på spanska iaf.. Jag kommer aldrig gå dit igen maten dröjde nästan två timmar trots att vi hade bokat bord och förbeställt maten.. Bordet fick vi oxå vänta på så när vi väl fick maten så var alla trötta å hungriga å irriterade.. Inte så lyckat men jag och min älskade Anders hade jätte mysigt! Vi träffades innan och drack lite grann sen drog vi ut efter.. Men eftersom ja ville ta sista tåget hem så blev de inte så sent för mig.. Men jag blev avlöst av två snygga brudar som Anders kände så han hade de nog väldigt bra ändå..  = D 

Idag är det lite förberedelser som gäller inför fixningen av nya lgh...

Puss heeej!   

Tack älskade vänner tack!

Vickan, LBF, Jessi å Bu! Ni är underbara!! Glad över att ni finns i mitt liv!

Puss på er <3


Varför kan ja inte bara känna mig glad jämt??

Jag har varit ganska sänkt nu en period.. Känner mig bara inte speciellt lycklig.. Trots att ja inte borde vara annat.. Jag har min underbara man våran fantastiska hund, mina älskade föräldrar som hjälper till och stöttar så fort det behövs, min underbara mormor och så har jag ju Kiffen och Åsa (min bror och hans tjej) jag har precis tagit körkort, jag har ett jobb, vi har köpt en underbar lägenhet som vi ska göra i ordning precis som vi vill ha den, nästa vecka ska vi titta på golv, tapeter och färger.. Men ändå känner jag mig verkligen inte på topp.. Kan oxå bero på att de är den veckan i månaden då ja inte brukar känna mig som bäst.. Men ja vill bara sova.. Jag känner mig trött hela tiden, har ingen lust med någonting och känner mig ofta ledsen och väldigt ensam.. 

Ja har ingen lust alls att ställa mig och vika tvätt nu, sen göra lunch, har ingen aning om vad ja ska äta.. Ha tröttnat på att alltid äta spagetti och köttbullar eller korv så fort jag ska laga någon mat.. Jag har heller ingen som helst lust att ställa mig och laga något annat.. Kan inte göra så mkt maträtter och ja tycker heller inte att de är kul att laga mat för de blir bara en massa disk.. Å de blir aldrig som jag vill.. Jag är så otroligt trött på att alltid känna mig så misslyckad och att jag alltid i alla situationer är så rädd för att misslyckas så att ja inte ens vill försöka.. 

Jag struntar blankt i om du som läser känner dig förvånad att jag också har "mörka känslor" eller att en stor del utav mig handlar om rädslor för olika saker, folk tror aldrig de om mig.. -Du som är så glad säger många och tror att bara för att man är glad och skämtar så är man alltid glad, så fort man känner sig nere så undrar folk vad som har hänt, så orkar man inte förklara, för någon som ändå inte vill lyssna så är de bättre att man "är glad hela tiden" för då slipper man onödiga frågor och konflikter.. Det är lättare för mig att gå till en samtals terapeft som får betalt för att lyssna på mig än att försöka prata med vänner och bekanta om saker och ting.. För de är ändå ingen som vet vad dom ska säga eller så har dom inte tid att lyssna för att dom är så upptagna av sig själva eller det dom gör..  

Jag trivs inte med att åka in och jobba kvällar som idag, det är fredag och hela min dag blir förstörd för att jag ska in och jobba 17-20.30 jag åker här ifrån 16 och har ingen rast på jobbet, sen är ja hemma klockan tio ikväll och ska lägga mig för att kliva upp och jobba igen imorgon.. Jag får äta middag vid klockan tre eller klockan tio för att överhuvudtaget få i mig någon mat så ja ens orkar..

Jag längtar så mycket efter att få börja på friskis och svettis med mamma det är en utav mina ljus punkter.. Jag har längtat efter de ända sen vi slutade träna där tillsammans för att jag flyttade därifrån.. Jag trivs så bra när jag rör på mig till glad musik och får umgås men en utav dom personerna som jag tycker bäst om!

Jag har alltid velat vara duktig på att rida, för att jag älskar hästar, men jag känner mig bara rädd från de att jag vet att jag ska rida till att jag sitter där och till att jag klivit av.. Jag är rädd för att ramla av och skada mig rejält, jag är rädd för att hästen ska bli rädd och skena iväg med mig.. Därför har jag aldrig blivit duktig på att rida.. Jag är som en nybörjare känns de som.. Å ändå har jag ridit till och från sen jag var 7år gammal, jag var nog alltid sämst i gruppen ovigast vid longeringen när man skulle hoppa upp på hästen i farten, jag tror inte ens att jag kom upp..

Jag var mobbad i högstadiet, fick höra en kommentar som sitter sådjupt inne i mig:
Den värsta dagen i mitt liv var när du föddes Ulliz..

När jag satt på bryggan i vattnet i öringesjön med en vän så kom några killar från min klass och ropade, åh nej simma inte ut dit för där sitter Ulliz å hon är så tjock, äcklig och ful.. Han skrek de högt så att alla på stranden hörde och alla som var där.. Ja satt och grät där ute och skammen gjorde så att jag knappt ville simma in.. Känndes som att alla på stranden satt och tittade.. Jag som inte ens var tjock och ful, inte någonstans.. Men de där sitter så hårt inom mig så att de värsta jag vet är att visa mig i bikini..

Vid ett annat tillfälle hände en liknande grej.. Jag skulle bada ensam den här gången och när jag var påväg ner med min cyckel så ropade en utav killarna att åå nej göm er, då kanske inte Ulliz ser oss så kanske hon inte kommer hit ner..

Vid ett annat tillfälle hade någon ristat in en sak om mig på en bussrygg, det är ingen annan som ja träffat som stavas Ulliz med Z, det var bara jag i skolan som hette Ulrika oxå.. När jag fick en ny cyckel klippte någon sönder bromsarna och växlarna och hade sönder ringklockan, det var första dagen jag hade min nya cyckel.. När jag fick en moppe så ställde dom sig i vägen när jag skulle köra hem så jag var tvungen att vejja in i en hög trottoarkant  så trampan gick sönder och moppen blev repad.. Mitt skåp blev söndersparkat och klottrat Ulliz är en jävla fitta..
Men jag gick till skolan dag efter dag.. Jag vägrade byta skola.. Jag pratade med rektorn, lärarna, friends gruppen, fritidslärarna och kuratorn.. Men ingen hjälpte mig.. Ensam är stark sägs de men det var inte så jag kände mig.. Jag försökte stå upp för mig själv trots kommentarerna om mina kläder om mina skor, om att jag var oskuld, inte rökte och hade hår på mina armar.. Men det var inte lätt.. 

Det är väldigt svåra år från mitt liv och det gör så ont.. Varje gång någon tittar snett på mig, varje gång någon kund skriker på mig, varje gång en tjej spanar in Kim.. Så fort någon snackar skit om mig och jag får reda på de.. Så tappar jag livslust och ja har aldrig en känsla av att jag duger, känns som att jag fick körkortet pga tur och att jag snart kommer bli av med de, känns som att så fort jag känner mig glad eller lycklig kommer allt rasa.. Därför vågar jag aldrig tro på att saker jag får kommer vara bestående..     


Jag försöker vara positiv men ja har helt enkelt inte kraften..     

Jag önskar att jag kunde skratta oftare sådär som förut.. När jag skrattade tills de gjorde ont i magen och man knappt fick luft.. Att jag kunde känna glädje i att göra någonting..


Jag skrev inte de här för att någon ska tycka synd om mig.. Jag skrev det för att jag känner mig så ledsen just nu och ja inte vet var jag ska göra av allt..


/Ulliz med Z

Skööönt!

Nu är alla kontrakt skrivna och påskrivna.. Ja bara längtar efter att få sätta klorna i den nya lägenheten och börja renovera! Känns grymt!

Imorgon jobbar ja 10-18 sen är det fest med brudarna! Najjs!


*Väntar och längtar*


Som pappa sa, de blev inte en bra vecka de blev två! Ja är väldigt beredd att hålla med min kloka far!



Braaa tack heeej!

Vilken underbar dag!

Idag kanske blir den dag då allt löser sig, knutar går upp och ett lugn åter lägger sig som mjuk bomull i min kropp.. Nu kan vi snart pusta ut.. Lägenheten håller på att bli såld.. = Vi kan köpa den vi hade tänkt oss och vi kommer att flytta ifrån Södertälje.. Närmare stan men ändå kommer vi att omges av underbar natur.. Härliga promenad stråk, närhet till vatten, stall, och allmän skog och mark.. Ååå va härligt det ska bli!! 

Vi har haft det väldigt bra här i Södertälje, men nu är det dags att ruska om rötterna lite grann igen..
Varken Kim eller jag är rädd för att testa på nya saker.. Kim har ju längtat till att flytta närmare Stockholm nu ett bra tag och ja som är uppvuxen bara en bit utanför är inte sen att hänga på.. Känns helt rätt faktiskt! 

Alla våra underbara Södertälje vänner kommer och hälsar på oss hur mkt dom vill.. Å vi kommer givetvis att hälsa på dom också.. Så vi kommer ju träffas massor ändå! 

Men ja får inte ta ut lyckan för fort ändå, eftersom att inga kontrakt är skrivna ännu och innan dess vet man aldrig vad som händer.. Men jag vill känna mig lycklig ändå just nu om så bara för en stund. Så får ja ta dom smällar som kommer på vägen sen.. 

Idag gick jag, Madde och Bu med våran underbara hundar på prommenad.. Dom röjjde som bara den.. Så nu har dom fått sova medans vi gick ner och käkade lunch på stan men snart ska vi ut igen alla sex så får du busa ännu mer.. Jag blir varm ända in i själen när ja ser dom springa runt och göra lyckorus och hoppa och leka så lyckliga.. 

I veckan ska ja jobba alla kvällar men sen är ja ledig fre-sön och på lördag ska vi ha tjejkväll.. Myyyssigt!!

  
Här kommer lite sköna bilder..








Sist men inte minst kommer min vackra älskade pojke Kim!! <3<3<3

RSS 2.0