Idag tog jag körkort!!

Det ska bli en bra vecka! Kim och jag bestämde att vi ska få ett bra pris på lägenheten och att vi ska köpa den andra lägenheten för ett bra pris och sist men inte minst att jag skulle ta körkort.. 

En bit är på plats och dom andra är påväg.. Ja väntar och längtar med spänning!

IDAG TOG JAG KÖRKORT!!! YEEEEEAAAAHHHHH!!!!!!!

Pappa tog bilen till sitt jobb idag för att han hade bestämt sig för att ja skulle fixa det idag så han kunde lämna över bilen till mig.. Jag hade också bestämt mig för att fixa det idag, så ja gjorde slag i sak.. heheh

Jag åkte till älvsjö och hämtade bilen, Kim kom dit med tåget och vi (jag) skjutsade hem pappa. Sen åkte hela familjen jag Kim och Lucky till kungenskurva och handlade, sen åkte vi på drive in donken och käkade, sen körde vi hem.. Nu har vi varit ute med Lucky och ska precis gå och lägga oss, och jag ska köra till jobbet imorgon!! Wow det är en underbar känsla! Nu måste ja bara lugna ner mig så att ja inte gör ngt dumt! För de vore ju dumt! ; )


Ps. Bilen är till låns i några dagar åtminstonde.. De är annars mina föräldrars bil..Ds

Braaaa tack heeej!

Städning, Visning, Budgivning...

Ja så ser vårat liv ut för tillfället.. Vi hade visning igår på lägenheten, vi vet inte så mkt för en på måndag men det kom mycket folk iaf.. 7 par var där = 14personer.. Det är ganska mycket folk och vi känner oss väldigt nöjda med de.. På måndag börjar mäklaren ringa runt och på tisdag ska vi ha omvisning för några som inte kunde komma i lördags.. Så vi får se.. Självklart som alla andra som säljer så vill vi ha absolut bästa pris vi kan få.. Va de nu än slutar på.. Samma gäller ju för ägarna som har lägenheterna som vi tittar på, därför är de inte alltid man kan hänga med så långt i budgivningarna för dom drar i väg så väldigt.. Men nu har vi hittat en lägenhet som vi så gärna vill ha så nu hoppas vi på den.. Det är en del och göra men bara roliga saker..

Igår hade Kim och jag en heldag på stan.. Vi åt gott och shoppade och badade i bubbelpoolen en perfekt dag!!

Ja köpte tre par byxor och två ska jag hämta idag för dom fick dem lägga upp i butiken..

Imorgon kör ja upp.. Vi får se hur de går.. Får ja göra om de så gör de inget heller.. Känns inte så i hjärtat för ja vill så gärna klara de på första men de vill vi alla..


Puss å hej leverpastej!

Tuuuteeellliiituuut!

JAG KLARADE TEORI PROVET!!!

MEN nu måste ja köra en Tony Erving..

Min körskole lärare Sten var lite uppmuntrande som sitt namn.. Han var extremt negativ och väldigt sur idag!
Han klagade på allt och släckte mitt hopp om ett körkort.. Jag har hela tiden trott att jag möjligtvis har en chans..
Men den släppte han ner från 12våningen i en säck med betong rakt ner i havet och lät den sjunka till botten..
(Mitt hopp om att klara uppkörningen alltså)

Såå nu när ja vet att ja inte kommer klara den så behöver ja inte bli närvös.. Eller är de kanske dags
för positiva Sten att snart gå i pension..?? Ja är ganska elak just nu, ja tycker ganska bra om honom på ett
sätt.. Men när han bara är negativ och trycker ner mig så är ja inte så förtjust i han.. Han har nog inte sätt feedback trappan, för allt jag gör kan ju inte vara fel hela tiden.. Eller så är det just de det är..

Jaja herregud jag förstår dig Anna Maria de gör ja verkligen! Det är en enorm stress att ta körkort..
Jag går mest runt nu för tiden och känner mig närvös och stressad..

När vi sålt lägenheten kommer jag vara närvös över att vi inte ska hitta ett nytt hem..
Å klarar ja inte körkortet så måste ja hinna öva och boka en ny tid inom två månader så ja inte behöver göra om provet en gång till..! Suck..

Nä nu måste ja vila en stund.. Ja är helt slut.. Sen ska ja ut en långis med hunden och handla.. Så vi får mat på bordet även idag..

Här är en bild från festen på Bu å mig..



Jag å Madde.. Födelsedags barnet den dagen

Nu ska ja göra annat en stund..

Mossa Grankott!


Godkväll!

I torsdags var jag på kräftskiva med jobbet, Wallmans salonger var där och uppträdde de var toppen!
Jag fick sjunga när en tjej från wallmans kom fram till mig med micken, ja sjöng himlen runt hörnet..
Efter att ja fått sjunga en stund så fick ja massor av beröm från mina kollegor på jobbet.. Kul!

I lördags var jag på Maddes 25års fest! De var jätte trevligt!

Idag var Kim och jag på visning.. Lgh var jätte fin läget underbart och den hade balkong..
Ny renoverat badrum, nytt kök, ombyggd så det finns stor klädkammare.. Men de var mkt folk på visningen och det känns inte som vi har någon chans.. Men då får man hoppa på nästa istället.. Det finns så många fina lägenheter.. Men sen vore det himla skönt att ha sålt våran först också så man inte behöver vara orolig över att den inte skulle bli såld..

Ska upp å jobba imorgon så nu är det dags att gå och sova..



Sov så gott!

Tjooleeenn!

Igår hände en ganska obehaglig grej.. Jag och Erika var påväg hem från jobbet och Kim skulle möta mig med Lucky.. Jag gillar inte att gå hem själv och sen är det ju så otroligt mycket mysigare att gå hem med sin aldeles egna man också.. Jaja åter till sak.. Jag, Erika, Lucky och Kim står och pratar lite innan Erika ska gå hem, då kommer en kille med utlänsk härkomst av tåget med en stor jävla hund.. Pitbull skulle ja tro men ovanligt stor för sin ras.. Killen börjar först gå förbi men hunden var intresserad av Lucky.. Lucky börjar då morra och skäller till för att göra oss andra uppmärksamma på att hunden var påväg mot oss, Lucky vill givetvis vakta oss och blir irriterad när han inte tar sin hund och går utan han kommer ytterligare närmre oss..

Då säger ja till killen:

Ulliz: Kan inte du ta din hund och gå lite längre bort..
Killen: De är eran hund som håller på
Kim: Ja men du behöver inte komma närmare för de.. Gå här ifrån istället.. 
Killen: Du din jävla fitta ska inte säga till mig vad ja ska och inte ska göra..
Ulliz: Sluta tjaffsa gå här ifrån istället..
Killen: Pratade jag med dig din jävla fitta?! 
Ulliz: (tänder till) Du kallar inte mig för jävla fitta!!! 
Kim: Du säger inte så till min flickvän!
Killen: Jag säger va fan jag vill, eran hund är också en jävla fitta (killen börjar binda fast sin hund i ett träd)
Ulliz: Du kan inte bara gå fram till helt okända människor och kalla dom för en massa saker!
Killen: Säger att han och Kim ska gå en bit bort så ska Kim få se.. 
Ulliz: Jag ställer mig framför Kim och säger högt: Nu ringer jag polisen! 
Killen: Får bråttom att ta loss sin hund och skyndar sig från platsen.. 

Jag gjorde en polisanmälan på den här killen igår.. Ja hoppas verkligen att dom hittar honom innan han hittar oss... För precis innan ja ringde till polisen sa han till Kim: 
Nästa gång jag ser dig så får vi se vad jag gör med dig! 

Jag känner ett enormt stort obehag kring allting, känner mig rädd för att stöta på honom igen och att han ska ha ihjäl mig och Kim och att hans hund ska äta upp Lucky.. När jag ringde till polisen hade dom inga bilar lediga innan det var försent..

Välkommen till Slöddertälje.. Här är poliserna alltid upptagna..   

Vad är ett mordhot och ofredande jämfört med riktiga mord och skottlossningar..?!

Men nu ligger lyan ute på hemnet iaf.. Nu flyttar vi snart ifrån allt skit som händer här och börjar på nytt!
Om vi hinner innan vi blir mördade..


Idag ska jag på kräftskiva med jobbet.. Årets första och antagligen den sista..
Det kommer vara runt tre hundra där och de kommer vara kändisar som uppträder och sen är det disco på våran uteterass på taket efter 23.. Kul ska de bli!

Idag måste ja plugga körkortsteori.. Men ja har tappat mkt av min motivation till körkortet.. Känns som ja ändå aldrig kommer att klara de.. Teorin är så sugande tråkig och ja får bara ångest när ja tänker på de!



Tack å Hej!

Vi har typ bestämt oss nu..

Oj vilka beslut vi människor måste ta ibland.. Kims och mitt stora beslut är just nu angående flytt..
Vi kommer (antagligen) flytta till sköndal.. Där bor mina underbara föräldrar i ett jätte fint radhus..
Det ligger även närmare min mormor som bor i Tyresö.. Mina gamla hemtrakter.. Det ligger även mkt närmare stan.. Ungefär 5-10min till gullmarsplan från Norra sköndals busshållsplats.. Dit är det en liten prommenad om man inte tar bussen ifrån gatan, till gullmarsplan eller till Norra sköndal.. Vilket betyder att Kim tjänar betydligt på att bo så nära stan.. Hans dagar är just nu väldigt långa.. Jag är ju också mycket i stan så att det skulle passa mig perfekt också.. 

Men vi har väldigt mycket kompisar här i Södertälje och Kim spelar hockey här.. Men det är ju bättre att vi åker och hälsar på och att Kim åker hit två ggr i veckan än att han måste åka långt varjedag.. 
Sen är det aldrig några problem att åka bussen till Sköndal på natten.. Aldrig bråk osv men det är de ju alltid på Södertäljes nattbussar.. Så vi åker aldrig dom utan vi tar taxi hem och de blir väldigt dyrt i längden.. 

Ja allt är lite dubbelt men eftersom vi bestämt sen långt innan att vi aldrig kommer skaffa barn i Södertälje så kan vi lika bra flytta nu.. Kompisarna finns ju kvar och vi kan åka och hälsa på varandra hur mkt vi vill..
Men som sagt det är lite känsloladdat.. Men också väldigt spännande.. Att pröva något nytt..

Nästa vecka hoppas vi få ut våran lägenhet.. Då börjar det mest spännande.. Om det blir budgivning om någon vill ha den innan visning osv.. Det vore bäst för visning tycker ja känns lite läskigt.. Att okända människor ska gå runt i våran lägenhet och titta.. Nää de vill ja inte..


Nu ska ja ner på stan och äta lunch med två kompisar så nu ska ja studsa in i duschen och göra mig i ordning.. Ikväll ska Kim och jag ha myskväll och i helgen jobbar ja, och Kim ska spela sin första hockey match för säsongen.. Spännande!


Tack å hej leverpastej..

Idag blir det en härlig dag!

Jag har damsugit diskat och bäddat sängen.. Så nu är det fint här hemma.. Igår var jag och Erika och shoppade.. Ja köpte några klänningar och två tröjjor och jag är väldigt nöjd! Jag och Erika hade en toppen dag igår en spontan tjej dag.. Kim var sjuk och var hemma med Lucky och vilade hela dagen.. Det behövde min krassliga lilla stackare.. Snart ska ja möta Erika och fika (ja jag vet de rimmade..) Lucky ska ut innan de, ja märker att han blir väldigt rastlös så fort han inte får vara ute och gå en längre prommenad.. Det är så jobbigt när de är så blött ute för det tar sån tid när man tvättat hans sko tills de att den torkar..


Men idag ska jag och Kim äta på Fridays med ett gäng kompisar till han.. Därför ska ja ha en utav mina fina klänningar på mig.. 

I helgen jobbar jag på som vanligt.. Det ska bli otroligt skönt sen när ja kommer vara ledig en helg! Längtar massor.. För då ska vi måla lite här hemma och förhoppningsvis tapetsera.. 



Ha en toppen helg!!

 

Hello!

Idag har jag varit och kört med Sten.. (Min körskole lärare) Han var väldigt tuff mot mig idag, nästan lite irriterad å inge beröm fick ja heller.. Aja.. Ja hoppas på ett körkort innan jul i alla fall.. Mammas lilla unge har trampat på en glasbit, förra lördagen när vi hade hundvakt.. Så de har blivit en massa tvättande, neeej fy inte slicka och bandagerande.. Men när det plötsligt började se riktigt bra ut så fick Lucky fukteksem på tassen.. Han blev aldeles röd och det började komma vätska, så ja var till vetrinären igår och ja fick recept på salva och tabletter, som ja ska hämta ut idag.. Han har dessutom fått en tratt runt halsen som han ska ha när vi är inne.. Stackars lilla Lucky.. Sen fick ja köpa en sko han ska ha på sig när vi är ute som kostade två hundra kronor.. Allt hos vetrinären med mediciner gick på runt tusen kronor och så fick jag och Lucky åka dit med taxi också som gick på två hundra kronor enkelväg.. Jaja allt för att våran lilla ängel ska bli bra igen! Lucky ser ut lite som en blomma med tratten tycker ja.. Men den är inte lika mjuk som en blomma och det får matte och husse minsann känna på när han trycker sig mot benet och dunkar i med flit när han går förbi för att markera att han inte gillar den!

Annars händer inte så mkt.. Ja har jobbar väldigt mkt och jobbar sex helger i rad, och har därför bara kommit hem sovit och dragit och jobbat så därför har bloggen varit de sista jag har hunnit med..

I lördags var vi på fest hos Palmen som fyllde år.. Väldigt trevligt, det spårade lite på slutet när dom flesta skulle hem från krogen men vi hade en jätte rolig kväll iaf..

Jag har hamnat i flytt tankar igen.. Dom kommer och dom går.. Men oftas går dom över.. Men de handlar mest om att de är så långt till stan, och stackars Kim får pendla så långt.. Men vi trivs ju så himla bra här i Södertälje för övrigt.. Vi bor i det bästa området i en väldigt mysig lgh men ändå.. Mycket vill ha mer som man säger..

Nu ska ja och Lucky ut och gå..

Hörs!

RSS 2.0