Today..

Idag ska jag fixa håret, slinga och färga hade ja tänkt iaf.. Jag ska även köpa mig fina nyårskläder.. Kim och jag ska till Sandra och Fredrik dom är två enastående människor! Så jävla sköna, glada trevliga och bara såå himla bra på alla sätt! Bu och Pelvis ska oxå dit vilket gör att de blir så bra som de kan bli! Alla våra favoriter samlade under samma tak! Sjukt kul ska de bli! Dom har ordnat catering med massa god mat och champange till fördrink och under tolv slaget! Vi är sååå taggade! Festen äger rum i Fredriks föräldras hus som åkt bort.. Mamma och pappa tar med Lucky till landet så han får en lugn och skön nyårsafton..

NU måste ja kila för vi ska in till stan : D

Saknad..

Ja vet inte om det är den mörka årstiden som gört, men mitt liv känns lite som en äggröra inuti en elvisps stadiga snurrande.. Jag är inte riktigt nöjd med min tillvaro, samtidigt som jag är jätte nöjd.. Hur de går ihop kanske ja borde fråga gudarna om.. Men eftersom osäkerheten på deras excistens hänger i luften, så får ja nöja mig med att skriva ett par rader istället.. Allt har gått så himla snabbt och jag tror jag att jag flög av i bara farten och fick stanna där en stund.. Min mellan landning just nu är i en osäkerhet på om jag är nöjd med mina val..

Jag tycker de är jobbigt att i å med att jag slutade på Ikea så svek vissa vännskaper.. Man tror att man är vän med någon för (typ) livet men sen visade det sig att de bara var en arbetskollega.. Som tyckte att de var skönt att man slutade för då finns de ju ingen anledning till att vara trevlig längre, man behöver inte bekymra sig om den andra utan de lättaste är att övertala sig själv att personen (jag) har förändrats och försöka sprida de till andra.. Skumt.. Istället för att fundera på varför saker och ting förändrats och försöka reda ut de.. Men de är det kanske inte värt.. Aja fattar inte varför ja ens reflekterar över personen i fråga, men antagligen för att jag tyckte det var mysigt att vara hennes vän och jag gillade att skratta med henne så man fick magknip.. Mitt största problem är att jag tar saker för personligt, jag börjar alltid undra vad JAG gjort för fel eller om JAG sagt något dumt men ibland kommer jag fram till att de kanske inte alls är så och att det finns andra som förändras och känner att de är lättast att bara lägga över de på mig för att jag suger åt mig tar på mig skulden och mår dåligt över allting, då kan ju den andra personen må bra för att jag tagit på mig hela bördan..
SUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför ska ja ta så jävla illa upp för å bry mig???!!! Men när jag blottat hela mitt hem, min killes liv, mitt eget liv, min bakrund, alla mina vänner, alltid bjudit hem på middagar, haft körlektioner med, gått ut med, dansat med, skrattat med, jobbat med, gråtit med, tagit med på fester..

MEN jag har aldrig varit hemma hos henne.. Aldrig fått veta vad hennes ex heter, även fast jag inte känner honom, aldrig kommer vilja träffa honom och egentligen inte bryr mig så tycker jag att de är sådant man anförtror någon.. Eller iaf skiter i om de är lite damm i hörnen och bjuder över ändå för att jag aldrig skulle gå hem till någon annan jämt och äta hos dom och sen aldrig bjuda över själv.. Men sån är jag och jag har fått "smällar på fingrarna fler än en gång" jag är så jag öppnar hela mitt hjärta och hem för den jag tycker om och litar på, men har flera gånger aldrig fått något tillbacka.. Varför fattar jag inte att de är dags att sluta vara så jävla generös?! Alla har inte lika stort hjärta som jag och Kim och våran stora öppna famn..

Dags att börja tänka på sig själv oftare och sluta undra vad alla andra tycker och tänker om mig..
Tyck och tänk va ni vill för innerst inne försöker jag låta mitt väldigt skadade självförtroende växa.. Jag vill inget hellre än att må riktigt bra igen.. Känna att jag kan skratta tills jag gråter utan att någon tystar ner mig och tycker att de är jobbigt att jag är högljudd! Vafan gör de hellre kunna skratta och våga ta för mig än att sitta tyst i ett hörn och tycka att allt är så besvärligt..

Varför inte låta mig vara som jag är, stå upp för mig själv, istället för att tro att så fort en åsikt kommer från en annan människa så måste den stämma.. Vad gör att vissa andra människor skulle vara bättre än mig eller få bestämma över mig? Att jag är duktig om jag skrattar tyst eller inte säger emot eller ställer upp hela tiden.. Men om inte JAG vill de då? Va fan händer då? Jo de kan ja tala om för dig.. Då har JAG förändrats och förändringar är ju så läskiga.. Så då måste de vara fel på mig ju.. Kan ju inte vara så att jag vågar stå på mig mer eller mindre ibland..

Ge fan i att försöka bestämma över mig! Sånt hatar jag, låt mig vara den jag är så har du en vän för livet!


Imorgon ska ja till jobbet igen.. Trivs inte i farsta.. Ska skaffa mig något nytt!


NU måste tangentbordet vila.. Hej! 


Var längesen ja la ut bilder och jag ska försöka bli bättre på de..






Jag har verkligen inte tid..

Jag som trodde ja knappt skulle få ngt jobb.. Jag jobbar jämt numera och är aldrig ledig istället.. Jag jobbar doppare dan, julafton dan innan nyår och nyårsafton och några dagar där i mellan.. Vi håller på att kämpa för att få ordning här hemma ngn gång.. Ja kan inte riktigt känna det som hemma innan de börjar bli lite mer klart.. Känns irriterande tycker ja som gillar att ha ordning och reda å framförallt veta vart mina saker är.. Vi ska sälja våran "gamla" byrå och skrivbordet.. Känns som dom tar upp för mkt plats.. Vill inte att de ska kännas för övermöblerat.. Kim var på två julbord igår.. Först med jobbet sen med hockeylaget.. Lyckost.. Mitt ända julbord är de jag kommer ha med familjen på julafton.. : ( De är ju såååå synd om mig : S

Nu har ja börjat trivas väldigt bra på jobbet i farsta.. Knappt så ja vågar uttala orden för att ja vill inte att de ska gå tbx.. Det är väldigt starka personligheter och viljor som jobbar där och därför har de varit tufft att komma in i gruppen.. Men nu känns de som att ja verkligen börjar göra de..

På drottningatan var de inte tufft alls och de förklarar min chef som att dom inte är en grupp utan att dom "bara" är individer.. Ja så kan det möjligtvis vara.. Men nu trivs ja jätte bra på båda ställena.. Ska nog utvidga mina meriter med ytterligare ett lagerhaus nämligen de på kungsgatan.. Tänkte kasta ut lite fler rep så ja har något att klättra på nu när mitt julextra snart är över..

Nu ska ja äta frukost och göra mig snygg för sen ska ja iväg till drottninggatan och jobba sen ska ja å kim köpa vinterskor till mig så ja slipper gå runt i gympaskor när jag och lucky springer i snön.. Imorgon ska ja jobba i farsta wish me luck!



Puss heej!

Åååå va kul jag har på mitt nya jobb!

På drottninggatan trivs jag sååå sjukt bra! Chefen är fantastisk, de finns jätte mkt att göra och ja står både i kassan och fyller på.. Farsta är det inte lika mkt kunder och därför mkt fix för att få ihop mkt saker på liten plats.. Men det är trevligt där också! Nu jobbar jag varje dag i ungefär två veckor, underbart med lite pengar.. Skönt att få komma in riktigt i jobbet också.. Annars håller Kim och ja på att fixa mkt hemma, träffar vänner och pysslar med Lucky. I helgen ska ja jobba, ut och äta med jobbet för att sen dra vidare till Bu och Pelvis fest.. Ska bli sjukt kul att få träffa alla underbara Södertälje guys igen! Funderar bara på hur ja ska orka upp på söndagen..

Så nu ska ja gå och lägga mig så ja orkar upp imorgon med! 


Puss 

RSS 2.0