Ja känner lite såhär..

Jag vet inte om de bara är vänner som läser min blogg längre eller om de är personer som bara håller på att kolla upp vad som händer i mitt liv för att dom inte "vågar" ringa och fråga själva.. Personer som hellre frågar ut mina vänner om mitt liv för att dom själva skiter i att höra av sig.. Jag tror att denna person mkt väl vet vem HON är..! Sluta läs min blogg då tack eller så skaffar ja en ny där bara vänner får tillgång för min blogg finns inte till för snokare.. Alternativet är att prata med mig! Men ja kan inte lova att ja väser och bits! 










För er andra:

Jag jobbade på drottniggatans lagerhause idag sjukt kul! Vilka toppen brudar! Massor med folk och massor att göra, precis som ja vill ha de! Har fått fler tider där, ja fick se i pärmen där chefen skrivit upp mitt telefon nummer och namn och där stog de Ulrika jätte duktig extra tjej! Bra läsning måste ja säga!! Plus att hon sa att hon skulle ringa mig i första hand om det kom upp några tider! Jag var som handen i hansken där! Imorgon jobbar ja på farsta med elit gänget! Dom bästa av dom bästa! Min helg kommer bli grym! Dessutom så jobbar jag lagom långa dagar! Längtar!!

Nu ska ja över till mamma å pappa och kolla på idol med min bror och hans sambo Åsa. Sen ska jag och Lucky hem och sova, Kim ska kolla på han och hans hockey lags match sen ska dom ut i sthlm.. Kul för dom  då..

Heippa


Shoo flöjt!

Idag har jag varit på Ikea och handlat med Erika, tack gode gud för att hon var med och hjälpte mig!
Det blev en del.. Vi provade sängar och åt lunch, och samlade ihop alla jag skulle ha hemkört.. Nu är det i nya lägenheten och den börjar bli färdig.. Garderoberna ska monteras, byrån och sängen, sen ska resten utav våra saker från gamla lgh flyttas i helgen.. Vi försöker smygflytta kartonger lite då och då så de inte blir så mkt på en och samma dag.. Men det är så mkt saker satt de kommer bli mycket ändå! När vi är klar inflyttade så kommer "sömmarna" på huset vara utspända och det kommer bulla ut på våran våning.. Haha ungefär iaf..

Men nog blir de bra alla gånger! 

Alla vänner är välkomna så fort allting är klart! Vi ska fixa en inflyttningsfest så fort allting är på sin plats..


Braa tack heej!

Okej jag förstår att ni är nyfikna..

Många undrar hur de är på nya jobbet.. Skulle ja bedömma såhär efter två korta arbetstillfällen skulle ja använda orden helt okej.. Jag hoppas bara på att de blir bättre när man kommit in i uppgifterna och vet vilka ramar man har att röra sig i så man slipper fråga hela tiden.. Jag har fått klättra på stegar (läskigt för mig som är höjd rädd..) jag har fått skurva golvet ute i hela butiken, dom har ingen städerska utan städveckor uppdelade på personalen, jag har oxå rensat ett fynd bord och byggt en fynd hylla istället där för mkt grejer skulle upp på förliten plats, jag har fått kasta skräp, satt upp skyltar och fått svart på sammanlagt typ 5 kundfrågor.. 
Mer har inte blivit.. Men nästa vecka ska ja få lära mig kassan.. Det ska bli kul.. 

Så nu vet ni om allt spännande som hänt hitills.. = P


Idag ska jag å LBF (Jennie) sitta i utvisningsbåset på Spaif´s hockeymatch och släppa in alla stygga som fått utvisning.. Kul kul.. Då får ja äntligen höra lite mer om vad som hänt i London.. Nyfiken..

Imorgon kommer Kims pappa och farfar på besök från västmanland.. Dom ska hjälpa oss att måla alla snickerier i den nya lgh.. (Fönster, tak, element, inne i köksskåpen) Vi hoppas även att han har slipat väggarna så vi kan börja grundmåla dom oxå.. Vore så skönt att få komma en bra bit påväg, för första december ska vi bo där.. 
Snart måste vi börja packa alla saker, ta vårat pick och pack från Södertälje till våran nya underbara lägenhet.. Även om jag kommer att sakna den vi har idag oxå.. Ja älskar den verkligen och hade den legat i sköndal el närmare stan så hade vi aldrig sålt.. Men nu har vi en massa nytt och spännande att se fram emot!
Skönt att allt är klart innan julafton iaf.. För då vill ja bara mysa med Kim och familjen..

Jag ska fortsätta kämpa för en rosaglittrig julgran! Vore as tufft tycker ja.. Men där går Kims och mina åsikter skilda vägar..


På återseende!





Hohooo!

Åå imorgon börjar jag nya jobbet.. Näääärvööst!

De var två år sedan ja började ett nytt jobb och har därför varit bortskämd med tryggheten att veta vad det är man sysslar med.. Jag har varit lite i lgh varje dag och nog går det framåt alla gånger! Kristofer som arbetar där uppe i tio timmar per dag gör ett strålande jobb.. Han har satt upp väggen mellan kök och sovrum nu.. (Det finns givetvis en till ingång, mellan sovrum och vardagsrum oxå)
Han har spacklat en del på väggarna, vilket även Kim och jag gjort.. Sen har han grundmålat i hallen och vardagsrummet, som sen ska bre spacklas för att sen grundmålas igen, för att sedan målas igen med sin riktiga färg och så ska han tapetsera i vardagsrummet (en fondvägg) och likaså i sovrum.. Han ska lägga nytt golv oxå i hallen och sovrummet. Sen kommer en annan firma och lägger nytt golv i köket.. Där ska vi ha en svartvit plast matta och övriga golv är i ek..

De jag och Kim har gjort hitills är:
Spacklat igen en massa hål, rivit tapeten i hallen och vardagsrummet.
Rivit ner garderoberna i hallen och tagit loss alla garderobs dörrar som ska slipas och målas om och bytas handtag på

Det som är kvar att göra är:
Måla runt alla fönster och balkongdörren, lägga nya golv, måla inuti alla köksskåp och hela köket och övriga lgh, tapetsera, slipa, spackla alla väggar läggas ny plastmatta i köket, montera upp alla nya inköpta möbler, och få dit dom gamla som först måste packas.. Nya lister måste köpas och gamla lister måste målas..


Det kommer bli grymt när de är klart! Åå jag är så glad att vi har en hantverkare som hjälper oss, annars hade det tagit betydligt längre tid.. 

Min bror och hans sambo Åsa går igenom exakt samma sak med sin nya lgh som dom köpt.. Men där river dom en vägg oxå, å vi har ju "bara" satt igen en dörröppning..

Idag har jag varit med Jessi och ätit lunch, varit ute en långprommenad med Lucky, vi gick oxå till frisören som färgade mitt hår (blev as bra.. Lila, röd, Brunt)

Imorgon efter jobber (slutar 12) så kommer Erika till Farsta och äter lunch och vi ska gå och titta i affärer.. Måste ju lära känna mitt köpcentrum..

På torsdag efter jobbet ska ja å jessi ut och dansa!

Åå på fredag ska ja stå i utvisningsbåset och släppa in alla bad guys på Kims hockey match..

Åå på lördag kommer Kims pappa och farfar och hjälper oss i lgh.. 



Åå nu måste ja ut en kvällspromenad med Lucky sen MÅÅÅSTEE ja zzzzZZZova

RSS 2.0